Menu
Home » Voor Personal Trainers

Voor Personal Trainers

Personal trainer worden?

Als personal trainer kan je ook deelnemen aan JuiceCamp! Je verzorgt gedurende deze week het sportprogramma en begeleid de deelnemers door intensief contact met ze te houden.

Je kunt een licentie halen zodat je gedurende het jaar ook zelf JuiceCamp kunt organiseren. Wij bieden een cursus aan waarbij je alles leert op voedingsgebied en de sappen die nodig zijn voor de hele week. Daarnaast krijg je een eigen pagina op JuiceCamp.nl die wij zullen promoten via verschillende marketing kanalen.

Wil je als sportcoach met je eigen deelnemers meedoen aan de landelijke JuiceCamp? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor meer informatie.

 

Sportschool (alleen invullen als u aangesloten bent bij een sportschool)

Vestigingsplaats sportschool

Website sportschool

Uw contactgegevens

Voor- en achternaam

Uw email*


Please leave this field empty.

Telefoon

Uw bericht

Sporten onder begeleiding

  • Ervaringen

    “JuiceCamp heeft mij geholpen met het laatste en zwaarste gedeelte van mijn doelstelling: Afvallen van 113 naar 90 kilo. Ik was al enige tijd bezig en kende het succes van sappen, maar de laatste loodjes wogen toch het zwaarst. Met JuiceCamp verloor ik 5 kilo en lukte het mij sporten in mijn leefritme op te nemen, waardoor ik na de sportkuur nog een aantal kilo ben verloren.”

    JC_poppetje_avatar_01