Menu
Home » Over JuiceCamp

Over JuiceCamp

Bij de oprichtster van JuiceCamp, Pammela Starke, werd 2 jaar geleden diabetes type 1 geconstateerd. Aanvankelijk kreeg zij vanuit t ziekenhuis te horen dat zij gewoon alles kon blijven eten, alleen diende zij suikers te vervangen door zoetstoffen en haar insuline inname aan te passen aan haar koolhydraten. Niets aan de hand zou je denken! Maar wij weten inmiddels wel beter! Suiker vervangers zorgen er bijvoorbeeld juist voor dat je trek in eten krijgt, waardoor je meer eet dan nodig is.

Vijf jaar later zat zij met een burnout en 14 kilo zwaarder thuis. Toen pas kreeg zij te horen dat gewichtstoename heel normaal blijkt te zijn bij gebruik van insuline, dat je zo’n 1.5 kg per jaar aankomt en dat het verdomde moeilijk is om af te vallen. Pammela besluit dit niet te accepteren en wil weten hoe het nu precies zit met diabetes. Via via komt ze met sapvasten en detoxen in aanraking, ze koopt een slowjuicer en gaat aan de slag. Ze begint zich te verdiepen in de verschillende detoxmethoden, leest de boeken van Jason Vale de juicemaster” en doet mee aan de wereldwijde juice week. Het enige nadeel aan veel sappen vond ze, was dat ze te veel suikers bevatten. Dit is uiteraard niet goed als je diabeet bent, maar feitelijk zijn grote suikerspiegel wisselingen voor niemand gezond! Dus wat heeft zij gedaan? Ze heeft sappen ontwikkeld waarmee bloedglucosewaardes beter in balans blijven. Sappen die dus voor iedereen beter zijn!

Hoe onderscheiden we ons van andere methoden?

Onze sapkuur is nu zo samengesteld dat je meer dan genoeg voedingsstoffen binnen krijgt. In de ochtend en avond sap zit avocado. Deze zorgt behalve voor eiwit ook voor vetten zodat de vitamine en mineralen goed opgenomen kunnen worden. Tussen de tweede en derde sap krijgen de JuiceCampers extra Psylliumvezels. Dit help om de vrijgekomen gifstoffen af te voeren. Na diepgaand onderzoek durven we nu wel te zeggen dat we een kuur hebben die met al wat mogelijk is, rekening houdt en dus helemaal compleet is.

Detox en afvallen

JuiceCamp is een 7 dagen durende detox waarbij je een sapkuur volgt in combinatie met een sportprogramma. Een kickstart voor een gezonder leven!
In 7 dagen reactiveert je lichaam, zowel je spijsvertering als je spieren komen weer in actie. Detoxen zorgt ervoor dat je lichaam zich kan ontdoen van opgeslagen gifstoffen. Je gaat je hierdoor zowel lichamelijk als geestelijk beter voelen. Behalve dat je afvalt zal je ook tijdens de kuur merken dat je een zachtere huid krijgt en je tanden en ogen witter worden. De gifstoffen die vrij komen tijdens een sapkuur moeten wel de kans krijgen om het lichaam te verlaten, daarom krijg je extra voedingssupplementen bij de kuur. Onze sappen zijn zo samengesteld dat dit proces optimaal kan verlopen. Nog een bijkomend effect van een sapkuur is dat je afkickt van je verslavingen aan suiker, vetten, nicotine enz. Hierdoor is het makkelijker om na de kuur op een gezondere levensstijl over te stappen.

  • Ervaringen

    “Met JuiceCamp kwam er een goede uitdaging, opbouwend sporten en elke dag verse sappen. Dat ik ze niet zelf hoef te persen is erg prettig, en de verplichting elke dag te sporten is ook erg goed. Met een leuke beginnende groep die je dagelijks ziet, alles proberen van Yoga tot Kickboksen en lekkere sappen. Ik had nooit verwacht dat ik in deze week nog eens 5 kilo af zou vallen waarvan 3 kilo puur vet! Daarnaast ben ik heel blij dat ik door JuiceCamp het sporten weer in mijn wekelijkse levensritme heb opgenomen. Ik ben verder afgevallen naar 89 kilo, een gewicht wat ik de afgelopen 14 jaar niet meer gehad heb. Ik voel me zoveel energieker en fijner hierdoor! JuiceCamp was absoluut een goede kickstart om het laatste stukje van mijn doelstelling te halen.”

    JC_poppetje_avatar_01