Menu
Home » Wat is JuiceCamp?

Wat is JuiceCamp?

 

ÉÉN WEEK: SAPPEN, SPORTEN & AFVALLEN

JuiceCamp, een nieuwe levensstijl

JuiceCamp is een 7 dagen durende detox waarbij je een sapkuur volgt in combinatie met een sportprogramma. Een kickstart voor een gezonder leven! In 7 dagen reactiveert je lichaam en komen je spieren weer in actie. Detoxen zorgt ervoor dat je lichaam zich kan ontdoen van opgeslagen gifstoffen. Je gaat je hierdoor zowel lichamelijk als geestelijk beter voelen. Behalve dat je afvalt zal je ook tijdens de kuur merken dat je een zachtere huid krijgt en je tanden en ogen witter worden. De gifstoffen die vrij komen tijdens een sapkuur moeten wel de kans krijgen om het lichaam te verlaten, daarom krijg je extra voedingssupplementen bij de kuur. Onze sappen zijn zo samengesteld dat dit proces optimaal kan verlopen. Nog een bijkomend effect van een sapkuur is dat je afkickt van je verslavingen aan suiker, vetten, nicotine enz. Hierdoor is het makkelijker om na de kuur op een gezondere levensstijl over te stappen.

Detoxen met Slow Juice sappen

Detoxen doe je bij JuiceCamp met JuiceBoost; Slow Juice sappen volgens het Low-Hi principe samengesteld. Tijdens de 7 dagen van JuiceCamp drink je 4 JuiceBoost sappen per dag. Low-Hi staat voor Low Human Interference. Dit houdt in dat voeding zo weinig mogelijk door de mens wordt bewerkt. Er worden geen onnodige toevoegingen of E-nummers gebruikt. De gebruikte groenten en fruit zijn 100% natuurlijk en onbespoten geteeld. Het wordt via het Slow Juice principe tot sap geperst waardoor alle vitaminen, mineralen en vezels behouden blijven. Beter behoud van voedingswaarde is niet mogelijk.

Voor wie is JuiceCamp geschikt?

Detoxen is voor iedereen geschikt die in goede conditie en gezondheid verkeerd. Mocht je gezondheidsproblemen hebben zoals een te hoge bloeddruk of gebruik je medicijnen, raadpleeg dan eerst je huisarts. Je kunt tijdens een sapkuur namelijk anders gaan reageren op je medicijn gebruik.

Sporten, met of zonder begeleiding

Je kunt op twee manieren deelnemen aan JuiceCamp: Onder begeleiding van een aangesloten sportcoach bij jou in de buurt; of je gaat zelf aan de slag tijdens de landelijke JuiceCamp die plaats zal vinden van 20 t/m 26 mei 2016.

Als je onder begeleiding sport kies je een sportcoach uit bij jou in de buurt. Je zal tijdens de week iedere dag onder begeleiding van je sportcoach een uur gaan trainen. Het sporten zal buiten plaats vinden en iedere dag zal anders zijn, aangepast op het feit dat je aan het detoxen bent en dus niet alle kracht hebt zoals normaal.

Als je kiest om zelf te sporten zonder begeleiding dan sport je thuis op een tijdstip dat het jou uitkomt. Iedere dag ontvang je van ons een email met een sportfilmpje van onze eigen sportcoaches waarbij je tips krijgt wat je moet doen.

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie!

JuiceCamp onder begeleiding JuiceCamp zonder begeleiding

2014_JC-doetzelf_01
Sappen
Samen sporten

  • Ervaringen

    Zelfs na JuiceCamp werden er over de JuiceCamp groepapp nog recepten voor heerlijke gezonden recepten uitgewisseld.

    JuiceCamp sportcoach Eva Benhayon