Menu
Home » Sporten en afvallen

Sporten en afvallen

Wil je sporten en verantwoord afvallen met een blijvend resultaat? Dan sta je op het punt een belangrijke beslissing te nemen. Tijdens JuiceCamp drink je de sappen van Sapwinkel.nl en daarbij kan je sporten onder begeleiding van een SportCoach. De verse sappen bevatten biologische groenten en fruit waarmee je goed kunt afvallen. Er zijn vrouwen met overgewicht die tot een halve kilo per dag afvallen. Sommige mannen hebben zelfs het geluk dat, dat zelfs een kilo per dag kan zijn.

Voeding en sporten

Een sapkuur is een gezonde dieetmethode omdat het lichaam tijdens de kuur gereinigd wordt: het dient als een detox. Met een detox ontdoe je jezelf van opgehoopte gifstoffen, waardoor je lichaam van binnen weer helemaal schoon wordt. Anders dan bij andere methoden, voel je je bij een sapkuur al snel fit en energiek. Doordat je prettig in je vel zit, kun je makkelijker doorzetten en je gezonde leefpatroon makkelijker doorzetten. Je kunt een sapkuur zien als een perfecte kickstart voor een gezonder leven. Het unieke van een sapkuur is dat je van je lichamelijke verslavingen aan slechte dranken en voeding af bent. Natuurlijk helpen wij je ook met goede adviezen en tips om het na de kuur goed op te pakken.

Onze sapkuren zijn zo afgestemd dat je van alle voedingsstoffen voldoende binnen krijgt. Naast de uitgebalanceerde groeten en fruit sappen zorgen we er ook voor dat je middels supplementen voldoende probiotica en eiwitten tot je neemt. Elke dag bevat de kuur ook vezelrijke sappen die ervoor zorgen dat je gifstoffen ook daadwerkelijk worden afgevoerd. Ook sappen met gezonde organische vetten zijn onderdeel van de kuur zodat de vitaminen en mineralen beter worden opgenomen. De instructie voor het op- en afbouw-programma zijn nodig om optimaal resultaat te behalen. Een goede voorbereiding verminderd de mogelijke afkick-verschijnselen van suiker, cafeïne, sigaretten, alcohol etcetera, zoals hoofdpijn en honger aanvallen.

Afvallen en sporten

Omdat je tijdens JuiceCamp ook dagelijks minimaal een uur sport, draagt dit ook bij aan het afvallen. In het bewegingsprogramma wat is samengesteld met de sportcoach, zorgen wij dat je lichaam je vet en niet je spieren aanspreekt voor extra energie en je metabolisme op gang blijft.

  • Ervaringen

    Na JuiceCamp let ik meer op mijn aankopen in de supermarkt op toevoegingen zoals E-nummers.

    JC_poppetje_avatar_01